Jonge mantelzorgers op de middenstip

Op zaterdag 17 juni organiseert PATCHworkZ in samenwerking met 2BeCool een leuke middag voor jonge mantelzorgers en hun gezin. Met deze middag kunnen de jonge mantelzorgers alle zorgen van thuis even kunnen vergeten en pret maken. Samen met het hele gezin.

De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang. Zo zijn er afgelopen weekend door vrijwilligers 630 hardboard plaatjes geschilderd, die op 17 juni samen een enorm kunstwerk moeten gaan vormen.
Inmiddels zijn ook de eerste workshops bekend gemaakt. Creatief Atelier Stoer en End of Dull Art zijn aanwezig om een super gave workshop te geven.
Het belooft een onvergetelijke middag te worden voor 250 gezinnen in het Kyocera stadion, met verschillende leuke activiteiten voor iedereen!

Vervoer
Vanuit Waddinxveen vertrekt een bus die jou en je gezin gratis naar het Kyocera stadion brengt en ook weer terugbrengt. Bij het Kyocera stadion is ook voldoende gratis parkeergelegenheid als je liever met eigen vervoer komt.

Zin in? Meld je aan!
Stuur een e-mail naar info@2becool.nl met daarin de namen en leeftijden van de mensen die willen komen, je volledige adres, telefoonnummer en e-mailadres en eventuele bijzonderheden. Geef ook aan of je met onze bus mee gaat of met eigen vervoer.  Wij zorgen er dan voor dat je wordt aangemeld.

Reacties zijn gesloten.