Bodegraven: voorlichting Financiële regelingen (3 oktober)

Gratis voorlichting Financiële regelingen verzorgd door Mezzo

Uit het tevredenheidsonderzoek dat wij onlangs verspreid hebben onder de geregistreerde mantelzorgers blijkt onder andere dat mensen behoefte hebben aan voorlichting met betrekking tot financiële regelingen voor mantelzorgers. Graag komen we aan deze behoefte tegemoet en organiseert stichting SAM op dinsdag 3 oktober 2017 in het Huis van Alles te Bodegraven een gratis informatieavond met als thema: financiële regelingen voor mantelzorgers verzorgd door Mezzo.

Na een gezellig drankje onder elkaar heeft u de gelegenheid om deel te nemen aan de voorlichting met het genoemde thema. Na afloop van de avond ontvangt u het financiële zakboekje 2017 van Mezzo. Deelname is gratis.

19:30 uur Inloop en kennismaking
20:00 uur: Start voorlichting financiële regelingen voor mantelzorgers verzorgd door Mezzo.

Locatie: Huis van Alles Vromade 1B Bodegraven

U kunt meer informatie krijgen of u inschrijven via mantelzorgondersteuner stichting SAM Brechtje Simons: b.simons@samwelzijn.nl  tel: 0649880305.

Inschrijven: Het is voldoende om uw naam, telefoonnummer en het aantal personen terug te mailen of via de telefoon achter te laten.

Inschrijven kan tot 15 september aanstaande.

Heel graag tot dinsdag 3 oktober!

 

Stichting SAM in samenwerking met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zal iedere 4 maanden een voorlichting of workshop organiseren met steeds een wisselend thema. Hou de krant en het internet in de gaten voor de volgende thema’s.

Ps.: iedere donderdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur is er een inloop uur voor Mantelzorgers in Rijngaarde 1 te Bodegraven. Mocht u vragen hebben (Het maakt niet uit waarover) dan sta ik voor u klaar.